POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consult & Prospect S.R.L.) administreaza toate datele personale primite pe parcursul utilizarii paginilor web in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare privind protectia datelor personale si difuzarea datelor de interes public ( in conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001).
In cazul in care Dumneavoastra puneti in mod benevol la dispozitia New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consult & Prospect S.R.L.) orice date cu caracter personal, prin aceasta va dati acordul ca New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consult & Prospect S.R.L.) - in scopul si pe durata determinata de specificul tranzactiei - sa inregistreze aceste date si sa le administreze.
New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consult & Prospect S.R.L.) utilizeaza informatiile personale pentru a va oferi servicii si pentru o mai buna întelegere a nevoilor si intereselor Dumneavoastra, pentru a va ajuta sa finalizati tranzactii sau comenzi, a comunica cu Dumneavoastra, pentru a va oferi servicii si suport si pentru a va tine la curent cu serviciile furnizate
New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consult & Prospect S.R.L.) respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de Dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care am creat si aplicam prezenta Politica de confidentialitate.

Inregistrarea datelor
Pentru citirea informatiilor existente pe portal nu este necesara oferirea datelor personale.
Totusi, pentru utilizarea unor servicii (ex. rezervari) sunt necesare anumite date personale.
In scopul exploatarii tehnice a portalului, New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consult & Prospect S.R.L.) foloseste provizoriu urmatoarele informatii - ce nu contin date personale - care apar automat administratorului de site:
* adresa de internet de protocol (IP),
* denumirea domeniului (URL),
* datele de accesare,
* file-ul de accesare al clientului (denumirea file-ului si URL),
* codul HTTP al parolei raspuns,
* datele paginii web de unde se face accesarea,
* cantitatea bite-urilor consumate cu ocazia vizitarii,
* data vizitarii,
* datele paginilor parcurse, respectiv
* denumirea browserului.

Utilizarea si transmiterea datelor
Atunci cand New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consult & Prospect S.R.L.) doreste sa utilizeze datele furnizate intr-un alt scop decat cel pentru care a fost efectuata inregistrarea originala, il instiinteaza pe cel in cauza si ii solicita anterior aprobarea, acordandu-i posibilitatea ca dupa aceasta sa revina oricand doreste asupra incuviintarii. In nici o imprejurare New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consult & Prospect S.R.L.) nu va transmite unei terte persoane - cu exceptia situatiilor obligatorii prevazute de lege, respectiv fara incuviintarea celui in cauza - datele personale pe care le administreaza. New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consult & Prospect S.R.L.) utilizeaza datele personale pe care dumneavoastra le-ati pus la dispozitie, insa nu in exclusivitate, in urmatoarele scopuri:
* cercetarea pietei, analiza pietei,
* intocmirea statisticilor vizitarilor,
* comunicarea de informatii despre noile produse si servicii,
* rezolvarea reclamatiilor clientilor,
* onorarea comenzilor.
New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consult & Prospect S.R.L.) administreaza toate informatiile referitoare la persoana si la datele personale ale clientilor, partenerilor si altor parti in regim secret de afaceri. Doar furnizorul datelor in cauza poate da dezlegare de sub incidenta administrarii in regimul secretului de afaceri.
Datele cartii de credit sunt utilizate exclusiv pentru prelucrarea platilor si prevenirea fraudelor.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite tertilor fara consimtamantul Dumneavoastra in caz de litigii, precum si cu privire la fraudele la plata , in conformitate cu dispozitiile Legii 656/2002.

Securitatea datelor
Pentru a evita utilizarea fara drept a datelor personale si a abuzurilor, New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consult & Prospect S.R.L.) utilizeaza metode si tehnologii complexe de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului nostru, website-uri utile pentru dv. Daca accesati aceste linkuri veti accesa / vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de cea a agentiei New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consult & Prospect S.R.L.).

Informare
In cazul cererilor scrise, societatea noastra ii informeaza pe cei interesati asupra modului de administrare a datelor lor personale.
In conformitate cu prevederile Legii 677 / 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, utilizatorii site-ului declara ca sunt de acord sa se prelucreze aceste date direct sau prin intermediul tertilor contractanti a datelor personale si sunt de acord cu folosirea datelor lor personale pentru a primi informatii despre produsele si serviciile agentiei New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consult & Prospect S.R.L.).
Va atragem atentia asupra faptului ca de pe paginile web ale agentiei New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consult & Prospect S.R.L.) puteti ajunge si pe paginile web ale altor firme si organizatii. New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consult & Prospect S.R.L.) nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si corectitudinea datelor comunicate in acestea, nici pentru protectia datelor Dumneavoastra.
In cazul utilizarii unor astfel de pagini web, va recomandam sa va interesati in legatura politica de protectie a datelor pe care o are organizatia care a deschis pagina respectiva.

Legislatie
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul operatorului. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consult & Prospect S.R.L.).

 


| Pagina principala | Rezervari online | Despre noi | Servicii pentru corporatii | Politica de confidentialitate |

New Concept Travel - American Express Travel Network Partner. Independently owned and operated by Concept Consult & Prospect SRL.