TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Site

Site-ul www.newconcepttravel.com va este oferit de New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.), cu sediul in Str. Gh. Bulugea Nr. 4, Sector 2, Bucuresti, Romania.

Acceptarea Termenilor & Conditiilor

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in nici un fel.

Serviciile New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.)

New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite servicii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita. 
Puteti alege dintr-o multitudine de servicii din Site avand posibilitatea de a efectua rezervari de avioane, masini sau hoteluri direct de pe Site. 

New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) actioneaza si ca Agent 

New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini, altii (Furnizori de Servicii Turistice). 
New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site. 

Informatiile publicate pe Site 

New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu Furnizorul de Servicii Turistice, ambasada sau biroul de turism de la destinatie, daca informatiile aparute pe Site sunt de actualitate.
New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), daca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.
New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corigibile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Utilizarea Site-ului 

New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini. 
New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi. 

Obligatiile utilizatorului 

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita): 

- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice 
- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs. 
- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase. 
- Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii 
- Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site. 

Interzicerea accesului pe Site 

New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila

Responsabilitatea New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) 

New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site. 
New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita). 

Legaturi catre alte Site-uri 

Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate. 
New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) nu are niciun control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate . 
Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.). Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratoriil paginilor in cauza.  

Modificari asupra Site-ului 

New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului. 

Copyright si Marca Inregistrata 

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului sunt rezervate de New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.). Materialul continut pe Site este proprietatea New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate. 
Numele New Concept Travel precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari. 
Nu aveti niciun drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate. 

Confidentialitate 

Termenii politicii de confidentialitate a New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) sunt prevazuti in acesti Termeni si Conditii. 
Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.). 

Politica de Securitate 

New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.).   

Modificari ale Termenilor si ale Conditiilor 

New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si a Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari. 

Legea guvernanta 

Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si New Concept Travel - American Express (S.C. Concept Consutl & Prospect S.R.L.) si este guvernat de legile din Romania. 


| Pagina principala | Rezervari online | Despre noi | Servicii pentru corporatii | Politica de confidentialitate |

New Concept Travel - American Express Travel Network Partner. Independently owned and operated by Concept Consult & Prospect SRL.